Το καινουργιο εργαλειο Google Backup ειναι πλεον διαθεσιμο

H εφαρμογή της Google, Google Backup, που ακούσαμε τον περασμένο μήνα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των αρχείων στην επιφάνεια εργασίας σας είναι τελικά διαθέσιμη τώρα για Mac και PC.

Το Backup and Sync θα μεταφορτώσει αυτόματα όλα τα αρχεία και τους φακέλους που επιλέγετε στον υπολογιστή σας στο Google Drive ή στο Google Cloud Storage (το εργαλείο λειτουργεί και με τις δύο υπηρεσίες).

Όπως και με τις φωτογραφίες στο κινητό, μπορείτε να επιλέξετε να ανεβάσετε δωρεάν τις βελτιστοποιημένες εικόνες και βίντεο ή να τις αποθηκεύσετε στην αρχική τους ποιότητα και να τα κατατάξετε σε σχέση με το όριο αποθήκευσης. Και όπως με το εργαλείο επιφάνειας εργασίας Drive, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα συγχρονισμού των αρχείων Drive στην επιφάνεια εργασίας σας και να τα διαθέτετε μέσω του εξερευνητή αρχείων σας.

Το Google Backup λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά είναι εξαιρετικά ακριβό σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες backup όπως το Backblaze και το Carbonite. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο έχει νόημα, είναι αν προτιμάτε να εμπιστευτείτε μόνο το Google με τα δεδομένα σας ή αν προτιμάτε να πληρώσετε μία μόνο εταιρεία για όλη την αποθήκευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εγγράφων, φωτογραφιών και αρχείων σας.

Δείτε αντίγραφο ασφαλείας και το συγχρονισμό για το Google Drive και το Google Photos εδώ

 

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!