Το Twitter «αλλαζει» το interface του!

Δουλεύοντας στα σχόλια χρηστών για παραπάνω από ένα χρόνο, το Twitter αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές σε web αλλά και mobile, όπως επίσης στα TweetDeck/Twitter Lite.

Επιτέλους, υπάρχουν πιο απλά εικονίδια για την απάντηση (“συννεφάκι” αντί για βελάκι) και μια αξιόλογη/καθαρή γραμματοσειρά. Το Twitter επίσης, ακολουθώντας μάλλον τις επιταγές του Material Design, προχώρησε στο στρογγυλεμένο προφίλ εικόνας. Φυσικά, το λογότυπο για το λογαριασμό της εταιρείας πιθανόν να θέλει προσαρμογή για το νέο σχήμα.

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή για iOS μάλλον αρχίζει να μοιάζει με αυτή του Android, όπου το μενού είναι κρυμμένο στα αριστερά. Αυτό βέβαια μπορεί να δώσει στο χρήστη περισσότερες επιλογές ρυθμίσεων συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, ενώ σταματά την «ακαταστασία» στο τέλος της οθόνης.

Επιπλέον για χρήστες Safari, κατά το άνοιγμα συνδέσμων διατηρούνται τα στοιχεία σύνδεσης, ώστε να μην χρειάζεται να τα εισάγετε εσείς εκ νέου. Αν προτιμάτε βέβαια να χρησιμοποιείτε την προβολή Αναγνώστη, μπορείτε να ορίσετε την εφαρμογή ως προεπιλογή σε αυτήν για όλους τους συνδέσμους σας.

Επιπλέον και οι δύο εφαρμογές για κινητά θα αποκτήσουν μια επιλογή προσβασιμότητας, για να ενισχύσουν τη χρωματική αντίθεση σε όλο το interface, ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση.

Γενικά, το Twitter φαίνεται καθαρότερο με αυτήν την ενημέρωση. Οι αλλαγές θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να τις δείτε σύντομα σε μια οθόνη κοντά σας.

*Βέβαια… οι χρήστες μάλλον βρήκαν ευκαιρία να το διασκεδάσουν, με το hashtag #NewTwitter! 

Ενώ, όσο καλό κι αν ήταν το update, σε καμία των περιπτώσεων δε φτάνει τον επανασχεδιασμό του Benjamin Libor στο Medium.

[via] [via]

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!