Το Instagram απορριπτει τη διαγραφη με την επιλογη «αρχειοθετησης»!

Το Instagram γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι κάνουμε «εφηβικά» λάθη και πραγματοποιεί testing από ένα καινούργιο feature τον τελευταίο μήνα, το Instagram Archive.

Η καινούργια δυνατότητα που (μάλλον) θα επιτρέπεται σε λίγο στους χρήστες, είναι να «κρύψουν» παλαιότερα post τους, χωρίς όμως να τα διαγράψουν. Με το πάτημα του γνωστού σε όλους “…” icon για settings/menu στη φωτογραφία, που έχει συνδεθεί με τις επιλογές «διαγραφή» ή «επεξεργασία», τώρα θα δίνεται η επιπλέον επιλογή της «προσθήκης στο αρχείο», όπου η φωτογραφία (“ντροπής”) θα μεταφέρεται στο αρχείο του χρήστη, όπου μόνο αυτός θα έχει πρόσβαση ή θα μπορεί να βλέπει.

Elena Theodoridou Making Things better. Making Things Happen. Έλενα Θεοδωρίδου

Το Instagram από o,τι φαίνεται, μάλλον ευελπιστεί ότι η προσθήκη του καινούργιου feature θα «ωθήσει» τους χρήστες στο να αισθανθούν μεγαλύτερη ασφάλεια με την υπηρεσία, ενώ παράλληλα, θα βοηθήσει στη διαγραφή των προηγούμενων. Μερικοί χρήστες, οι πληθώρα αυτών έφηβοι, έχουν τη συνήθεια να διαγράφουν φωτογραφίες που βλέπουν ότι δεν πήραν αρκετά likes ή ένιωσαν μεγαλώνοντας ότι ήταν αρκετά προσωπικές. Η λειτουργία του «αρχείου» δεν είναι απαραίτητο ότι θα μειώσει τη συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά τουλάχιστον, θα κρατήσει τις φωτογραφίες για το χρήστη ώστε να ανατρέξει όποτε το επιθυμεί.

Τέλος, το νέο χαρακτηριστικό παρέχει τη δυνατότητα της επαναφοράς της φωτογραφίας στο profile του χρήστη, στην ίδια χρονολογική σειρά που ήταν τοποθετημένη. Το καλύτερο σε όλα αυτά; Το Instagram δεν ενημερώνει τους άλλους χρήστες για την αναποφασιστικότητα σου, οπότε κανείς δεν μαθαίνει άμεσα τι μεταφέρεις εκεί από το profile σου.

[via]

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!