Το πρώτο album του κόσμου που συνθέτει και παράγεται από ένα AI έχει αποκαλυφθεί

Ένα μουσικό άλμπουμ που ονομάζεται I AM AI, ένα από τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου, είναι το πρώτο άλμπουμ που έχει συνθέσει και παράγεται από τεχνητή νοημοσύνη. Λειτουργεί σε συνεργασία με έναν ανθρώπινο καλλιτέχνη, ο οποίος παρέχει πληροφορίες που χρησιμοποιεί η Amper ως παραμέτρους σύνθεσης.

Ένα νέο είδος συνθέτη

Το “Break Free” είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε στο άλμπουμ της Taryn Southern. Το τραγούδι παρουσιάζει ως πνευματικό δικαιούχο την Amper με συνεργασίες, αλλά στην προκειμένη, δεν είναι μια απλή συνεργασία.

Η Taryn δεν είναι ξένη στη βιομηχανία μουσικής και ψυχαγωγίας. Είναι τραγουδίστρια και ψηφιακή αφηγήτρια που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει πάνω από 450.000 συνδρομητές. Από την άλλη πλευρά, η Amper κάνει το ντεμπούτο του … εκτός αν είναι (δεν είναι) ένα άτομο.

Η Amper είναι μία τεχνητά έξυπνη συνθέτης μουσικής, παραγωγός και ερμηνευτής. Το AI αναπτύχθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών μουσικών και ειδικών τεχνολογίας και είναι το πρώτο AI που συνθέτει και παράγει ένα ολόκληρο μουσικό άλμπουμ. Το άλμπουμ ονομάζεται I AM AI και το ομώνυμο single πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου 2017.

Δείτε το τραγούδι “Break Free” στο παρακάτω βίντεο:

 

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!