Η νέα λειτουργία για τα δίτροχα των Χαρτών Google εμφανίζει ταχύτερες διαδρομές

Λατρεύω το GPS! Από το περίπτερο στο σπίτι μου να πρέπει να πάω, το χρησιμοποιώ συνέχεια. Μου γλιτώνει χρόνο, υπολογίζει την κίνηση και μου προτείνει τη βέλτιστη διαδρομή, ενώ επειδή λατρεύω έχω και τη βέσπα μου, φοράω συνέχεια ακουστικά και με μία “OK Google” εντολή, μπορεί να μου πει όλες τις σπουδαίες ερωτήσεις όπως “που έχει κοντά καφέ;”, “πώς πάω σπίτι μου;” , “σε πόση ώρα φτάνω;”

 

 

Όποιος έχει μηχανάκι ή μηχανή και χρησιμοποιεί το Google Maps, ξέρει ότι ο υπολογισμός της εκτιμώμενης διάρκειας διαδρομής είναι πλασματικός, αφού με το μηχανάκι μπορείς να κάνεις μανούβρες και να κόψεις δρόμο μέσα στην κίνηση.

 

Το νέο feature του Google maps, έχει κάνει ήδη roll out στην Ινδία και παρέχει τη δυνατότητα εκτός από το λεωφορείο, πόδια ή αμάξι να επιλέξεις μηχανάκι ως μεταφορικό.

Οι διαδρομές είναι γενικά γρηγορότερες (αν όχι μικρότερες) και η εφαρμογή πλέον υπολογίζει συντομεύσεις που είναι πιο εύκολα προσβάσιμες από τα δίκυκλα ή προσφέρουν οδηγίες που είναι πιο γρήγορες στην πλοήγηση από ό, τι όταν βρίσκεστε σε ένα μεγαλύτερο όχημα.

Θα χρειαστείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Χαρτών Google στο Android – v.9.67.1 για να είναι ακριβής – και να δοκιμάσετε τη λειτουργία δύο τροχών (επίσης μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, να είστε Ινδία!). Ας ελπίσουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν κυκλοφοριακή συμφόρηση και υποστηρίζουν μεγάλο αριθμό μοτοσικλετών. Η Google έχει την πρόθεση να ανακοινώσει σήμερα ορισμένες ενημερώσεις για την πρωτοβουλία της Google στην Ινδία, επομένως σύντομα θα μάθουμε αν αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί μόνο για την Ινδία ή …και εμάς!

 

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!